Camerabewaking | Een veilig gevoel en tevens preventie

Extra ogen voor veiligheid

We kunnen nu eenmaal niet op ieder moment van de dag onze woning of bedrijfspand in de gaten houden. Een extra paar ogen is dan ook niet mis. Van der Graaf Beveiligingstechniek kan deze in uw woning of pand komen installeren. Althans, de elektronische versie. Met een camera- en videosysteem hoeft u niet altijd aanwezig te zijn om toch te weten dat uw woning of pand veilig is.

Camera’s zorgen er niet alleen voor dat u precies ziet wat er gebeurt, ze kunnen er ook voor zorgen dat bepaalde zaken juist niet gebeuren. De preventieve werking wordt veel ingezet bij parkeergarages, winkelcentra, winkelbedrijven, scholen, het verkeer, transportbedrijven, opslagterreinen en ziekenhuizen. Het voorkomt overlast, precies op de plekken waar u dit niet kunt gebruiken.

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek wordt er duizend keer per maand ingebroken in woningen. In de lente en zomer zijn deze cijfers lager en wanneer de herfst en winter aanbreken kruipen deze cijfers weer omhoog. De inbrekers maken vakkundig gebruik van de jaargetijden. Zo wordt het in de herfst eerder donker, waardoor mensen eerder hun lichten aandoen. Blijft het donker, dan zien inbrekers hun kans schoon. Dergelijke cijfers duiden wel op een groot inbraak probleem in Nederland, echter zijn deze cijfers tijdens de afgelopen jaren wel trendmatig aan het dalen. Dat heeft te maken met het feit dat steeds meer mensen gebruik maken van extra bescherming zoals bijvoorbeeld een camerasysteem.

Lees verder
Camerabewaking | Een veilig gevoel en tevens preventie

Minder personeel

Vanuit één centraal punt kunt u meerdere ruimtes tegelijk bewaken. Zonder dat u extra personeel hoeft in te schakelen. Sterker nog: dankzij dit systeem kunt u uw medewerkers juist efficiënter inzetten. In de stille uren en bij een minimale bezetting is dat een uitkomst. Dankzij een camerasysteem kunt u allerlei ruimtes in de gaten te houden. Dat is een uiterst effectieve manier om de veiligheid te waarborgen in bijvoorbeeld uw huis of bedrijfspand.

Neem contact op