Hoogwaardige Inbraakbeveiliging

Met een elektronische inbraakbeveiliging kiest u voor zekerheid, zowel op uw bedrijf als thuis. Dit systeem geeft iedere inbraak(poging) direct door aan onze alarmcentrale. Bovendien werkt een elektronisch alarmsysteem preventief tegen (gelegenheid)inbrekers.

Snelle en adequate actie
U bepaalt vooraf wie gewaarschuwd moet worden. Geeft uw systeem een alarmmelding door , dan volgt de alarmcentrale van Van der Graaf Beveiligingstechniek de melding snel en adequaat op. Sleutelhouders, politie en eventueel overige alarmopvolgers worden gealarmeerd.

Het alarmsysteem
Uw alarmsysteem is een hoogwaardige installatie die onder alle omstandigheden werkt en zich eenvoudig laat bedienen. De installatie is precies op uw veiligheidsbehoefte afgestemd – bijvoorbeeld voor particulier of bedrijven - en wordt binnen uw budget op maat gemaakt.

Garantie voor kwaliteit
Uw systeem voldoet aan de strengste eisen voor inbraakbeveiliging en wordt met een certificaat opgeleverd. Dat is niet alleen voor u een garantie voor kwaliteit, maar ook voor uw verzekeraar. Een korting op uw premie is wellicht mogelijk. Verder verzorgen de specialisten van Van der Graaf Beveiligingstechniek het noodzakelijke onderhoud en verlenen service zodra het nodig is.