Toegangscontrole | Meerdere systemen in ons assortiment

Controle en veiligheid

Het toegangscontrolesysteem wat Van der Graaf Beveiligingstechniek bij u kan komen installeren, registreert de aanwezigheid van uw werknemers. Daarnaast kunt u achterhalen welke persoon welke ruimte heeft bezocht, wanneer en zelfs hoe lang. U kunt ook bepalen welke personen wel toegang kunnen krijgen tot een bepaalde ruimte en welke niet. Het wordt buitenstaanders onmogelijk gemaakt om naar binnen te glippen, wat zorgt voor een grotere veiligheid voor u maar ook dat van uw medewerkers en klanten. Dat de beste resultaten behaald worden door werknemers die zich veilig voelen in hun werkomgeving, zal u vast niet onbekend klinken. Wij kunnen dit voor u realiseren.

Externe beveiliging met alarmsysteem.

Een toegangscontrole systeem kan ook als preventie worden ingezet tegen inbraak. Denk eens aan een alarmsysteem. Zodra een inbreker een sticker op het pand ziet hangen waarop gemeld staat dat er een alarmsysteem aanwezig is, dan zal de inbrekers zich wel even achter de oren krabben alvorens zijn intrede te maken. Mocht een inbreker toch overtuigd zijn van zijn eigen kunnen, dan zal het alarmsysteem ervoor zorgen dat deze direct rechtsomkeert maakt zodra deze probeert binnen te komen. De kans op buiten schade is dan ook klein bij een dergelijk systeem. Mocht u op dat moment zelf aanwezig zijn, dan kunt u tevens een ongewenste confrontatie voorkomen.

Toegangscontrole | Meerdere systemen in ons assortiment

Waarom

Van der Graaf Beveiligingstechniek

De specialisten van Van der Graaf Beveiligingstechniek in Groningen helpen u graag het beste toegangscontrolesysteem voor uw pand te kiezen en te installeren. Wij hebben meerdere toegangscontrolesystemen in ons assortiment. Op basis van ons contact met u en uw wensen, adviseren wij u omtrent het te kiezen toegangscontrolesysteem. Dankzij onze ervaring weten wij altijd het juiste advies te geven.

Neem contact op