Toegangscontrole

Het Mediapark in Hilversum was een tijdje geleden volop in het nieuws. Tijdens een uitzending van het Journaal kon een gewapende man de studio bereiken. De man zwaaide met een pistool en dreigde met geweld. Hoe is het mogelijk dat deze man de studio kon bereiken? Was er helemaal geen sprake van een toegangscontrole? Bovenstaand verhaal is één van de duizenden voorbeelden waarbij een toegangscontrole absoluut aan te raden is.

Interne beveiliging van uw bedrijf

Vaak zonder dat ze het weten, verliezen ondernemers jaarlijks een substantieel bedrag aan diefstal en verduistering binnen hun eigen bedrijf. Door uw interne beveiliging aan te scherpen met een toegangscontrolesysteem haalt u dat bedrag terug. Een toegangscontrolesysteem werkt uitermate secuur en bovendien heeft het een waarschuwende werking. Men denkt wel drie keer na, voordat hij/zij een product probeert te verduisteren. De kans om betrapt te worden is namelijk erg groot dankzij een toegangscontrolesysteem.

Toegangscontrolesysteem

Met een toegangscontrolesysteem verkleint u de kans op diefstal tijdens werktijd. Ook beschermt u uw medewerkers en hun bezittingen. Met dit systeem beheert u uw voorraden en magazijn en hebt u zicht op in- en uitgaande personen. Een toegangscontrolesysteem geeft u meer sturing en meer overzicht. U heeft de regie in handen en weet exact wat er in/rondom uw bedrijfspand gebeurd.

Controle en veiligheid

Het toegangscontrolesysteem registreert de aanwezigheid van uw medewerkers. U kunt achterhalen wie er welke ruimte heeft bezocht, wanneer en hoe lang. Bovendien kunt u bepalen tot welke ruimtes uw medewerkers of bezoekers toegang hebben. Buitenstaanders kunnen onmogelijk naar binnen glippen: dit vergroot de veiligheid van u, uw medewerkers en uw klanten. De ervaring leert ons tevens dat men betere resultaten behaalt als men zich veilig voelt in de werkomgeving. Van der Graaf Beveiligingstechniek kan een veilige werkomgeving voor u realiseren.

Externe beveiliging met alarmsysteem.

Een alarmsysteem is een voor inbrekers en criminelen zeer afschrikkende vorm van toegangscontrole. Bij daadwerkelijke inbraak zorgt het alarm ervoor dat ze vrijwel direct vertrekken. Hierdoor is de kans op buit en schade klein. Wanneer u wel in het pand aanwezig bent, wordt u gewaarschuwd en kunt u een ongewenste confrontatie voorkomen.

Van der Graaf Beveiligingstechniek

De specialisten van Van der Graaf Beveiligingstechniek in Groningen helpen u graag het beste toegangscontrolesysteem voor uw pand te kiezen en te installeren. Wij hebben meerdere toegangscontrolesystemen in ons assortiment. Op basis van ons contact met u en uw wensen, adviseren wij u omtrent het te kiezen toegangscontrolesysteem. Dankzij onze ervaring weten wij altijd het juiste advies te geven.