Sectoren

Het is overbodig om uit te leggen dat het beveiligen van een woning een andere tak van sport is dan het beveiligen van bijvoorbeeld een fabriek. Elk soort gebouw heeft eigen kenmerken en daarbij behorende veiligheidsrisico’s. Bij Van der Graaf Beveiligingstechniek is er gigantisch veel ervaring aanwezig voor elke tak van sport. Onze bedrijfsvoering richt zich op meerdere sectoren, waarbij elke sector bepaalde kenmerken heeft. Wij zijn uiteraard op de hoogte van alle belangrijke kenmerken. Om u een duidelijk beeld te kunnen geven van onze specialiteiten, hebben wij onderstaand lijstje opgesteld.

Van der Graaf Beveiligingstechniek staat voor deskundigheid binnen de volgende sectoren:

• Utiliteit
• Woningbouw
• Industrie
• Zorg
• Retail
• Sport en recreatie

Bovenstaand lijstje geeft aan dat onze kennis zeer divers is. Wij kunnen uw woning beveiligen, maar wij kunnen ook een compleet sportpark beveiligen. Dankzij onze verschillende beveiligingssystemen hebben wij altijd een passende oplossing in huis. De beveiligingssystemen lopen uiteen van een toegangscontrolesysteem tot aan een geavanceerd inbraaksysteem of camerasysteem.

Beveiliging op maat

In al deze sectoren verzorgt Van der Graaf elektronische en bouwkundige inbraakbeveiliging en brandbeveiliging op maat. Wij beschikken over de kennis en techniek om uw bedrijf, winkel, industriegebouw, instelling of woning optimaal te beveiligen. Zo kunnen we deskundig advies geven en een uitgekiende beveiliging installeren: van eenvoudige, maar effectieve mechanische hulpmiddelen tot hightech elektronica. Op basis van uw wensen en eisen kunnen wij het meest geschikte beveiligingssysteem voor uw installeren. Uiteraard is deze keus ook compleet afhankelijk van de sector waarin u actief bent. Zoals we in de inleiding al aangaven, is het beveiligen van een woning niet te vergelijken met het beveiligen van een sportpark of zorgtehuis.

Optimale werking

Beveiliging gaat verder dan het aanleggen van een technische installatie of het maken van een bouwtechnische aanpassing. Beveiligingsinstallaties, hoe geavanceerd ook, werken pas optimaal als ze op de juiste manier worden gebruikt. Daarom adviseren wij gebruikers hoe ze het beste kunnen omgaan met de installatie. Zo zijn veiligheid en gebruikersvriendelijkheid gewaarborgd. Wij maken gebruik van zogenaamde introductiesessies. In een dergelijke sessie laten wij u, en eventueel uw werknemers, zien hoe de systemen exact werken. Op die manier weet u exact welke dingen u wel en niet kan doen.

Van der Graaf Beveiligingstechniek werkt elke dag met veel passie om uw veiligheid te waarborgen. Het is onze taak om uw veiligheid te waarborgen en die taak pakken wij met veel vertrouwen en verantwoordelijkheid op.