Beheer van de installatie

Als u eigenaar van een woning of bedrijfspand bent, zijn er verschillende risico’s waar u rekening mee moet houden. Hedendaags lopen er, helaas, nog steeds veel inbrekers rond met kwade bedoelingen. Het is daarom noodzakelijk om uw woning of bedrijfspand goed te beschermen tegen inbrekers. Dat kan bijvoorbeeld met één van onze camerabewaking installaties. Anderzijds bestaat er ook altijd een kans op een brand in uw woning of bedrijfspand. Ook hierbij kunnen wij uw veiligheid waarborgen, dankzij onze brandmeldinstallaties en andere hulpmiddelen. Bij Van der Graaf Beveiligingstechniek werken alle medewerkers dag in en dag uit met maar één doel; het waarborgen van uw veiligheid. Wij gaan hier erg ver in. Dankzij onze ervaring kunnen wij u van het juiste advies voorzien. In dit advies staat voor ons maar één vraag centraal: op welke manier bent u het beste beveiligd?

Technische installatie

Uw installatie, onze zorg. Van der Graaf Beveiligingstechniek stopt niet zodra een technische installatie is aangelegd. Een dergelijke technische installatie kan variëren van een camerabewaking systeem tot aan een brandmeldinstallatie. Wij zorgen er voor dat niet alleen u, maar ook uw huisgenoten of organisatie begrijpen hoe alles werkt binnen het systeem van brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabewaking of welke vorm van beveiliging dan ook. Dat doen we met een zogenaamde introductiesessie.

Onze technische installaties zijn van de hoogste kwaliteit en zijn daardoor betrouwbaar. Wanneer u later onverhoopt een technisch probleem tegenkomt, dan lossen we dat adequaat op. Onze medewerkers werken altijd oplossingsgericht en hebben kennis van de meest actuele situaties/risico’s.

Onderhoud

Voor onderhoud maken we graag maken eens per jaar een afspraak. De specialisten van Van der Graaf zullen inventariseren of uw technische installaties nog aan uw eisen en wensen voldoen. Natuurlijk kunt op elk moment zelf aangeven wanneer u wijzigingen wilt doorvoeren, bijvoorbeeld vanwege een verbouwing of uitbreiding. Ook dan staan we paraat met advies en mankracht, zodat uw installatie altijd bij de actuele situatie aansluit. Het is belangrijk om de beveiligingssystemen periodiek te laten onderhouden. Bezuinig hier absoluut niet op; de beveiligingssysteem spelen een grote rol in uw veiligheid.

Bij Van der Graaf Beveiligingstechniek werken we niet aan korte termijn projecten. Als we uw woning of bedrijfspand beveiligen, doen we dit met het oog op de lange termijn. We willen uw veiligheid voor een lange periode waarborgen. Op die manier kunt u onbezorgd(er) leven. Dit houdt in dat wij altijd voor u klaar staan om eventuele aanpassingen of verbeteringen door te voeren in uw beveiligingssysteem.